fbpx

Azidah Beauty

Perghhh.. " Bergetar-getar cik abe saya!

Puas hati sangat katanya. Kalah masa malam pertama dulu "

Hahh gitteww..

Kak Azi Nak Tunjukkan Kepada Anda Wahai Isteri.. Bagaimana Untuk Pikat & Tambat Hati Suami Uolls Ketat-ketat

PROVEN RESULT

Tengok bawah ni, dah ramai isteri-isteri yang setia menggunakan Chenta Oil sebagai SENJATA supaya suami Semakin Sayang, Sentiasa dalam Mood HONEYMOON.

Untuk kebersihan dalaman wanita, bau yang FRESH & BERANGIN. Suami suka 'Bau' Chenta Oil

Meh Kak Azi explain, bagaimana Uolls sebagai Isteri pun boleh nikmati hubungan bersama suami isteri dengan lebih bermakna lagi umpama Malam Pertama dolu-dulu...

Salam & Hai!

Nama saya Azidah Jaslani , atau lebih mesra di kenali sebagai Kak Azi.

Asalnya dulu, Azidah Collection aktif menghasilkan koleksi Baju Kurung Johor. Namun di sebabkan oleh bulan March lepas saya di sahkan hamil 6 minggu oleh doktor. Makanya doktor menasihatkan supaya saya menghentikan segala aktiviti production pengeluaran baju kurung yang sememangnya memerlukan saya aktif kuat bekerja.

Di sebabkan kehamilan sebelum ini, saya kerap keguguran kandungan akibat ” kerja kuat sangat membuat baju kurung + Rahim tak kuat “. Jadi kali ni, tahun ini saya akur dengan nasihat doktor yang merawat saya.

Alkisahnya, pregnant kali ni memang tak dirancang. Sebab dah 13 tahun tak berjaya hamil dan bawa kandungan hingga berjaya di lahirkan (makna kerap keguguran), berpunca daripada TIADA ILMU bab-bab berjamu dan amalan penjagaan kesihatan dalaman wanita. Namun sejak saya di pertemukan dengan Kak Suzy, founder Jamu Mak Bidan Resepi Hutan Suzyhoney. Maka bermula lah saya mengamalkan makan jamu – Kononnya nak awet muda macam Kak Suzy bawah ni.

Tapi selepas 2 bulan mengamalkan jamu – rupanya masalah rahim kembang, rahim longgar, rahim jatuh yang saya alami sejak sekian lama 13 tahun. Rahim mula menjadi sihat dan kuat. Hasilnya, syukur kandungan hamil kali ni alhamdulillah sihat.

Yakin dengan resepi & amalan mak bidan lama. Saya yang sememangnya tak boleh duduk diam nie. Berminat untuk sebarkan ilmu tentang Kesihatan Dalaman Wanita dengan join team Stokis Suzyhoney.

Makanya saya wujudkan sebuah Group Facebook Kunci Rumah Tangga Bahagia, untuk share kan daily tips untuk menjaga kesihatan dalaman dan luaran wanita dengan resepi-resepi mak bidan lama. Alhamdulillah, setakat ni dah lebih 2,053 wanita join dan mendapat manfaat dari sesi sharing info-info berguna.

MASALAH KEKERINGAN KETIKA BERSAMA

Sebenarnya banyak juga Kak Azi terima masalah keintiman ketika bersama encik suami:

Alahai siannyaaa lahaiiii 😢
Patutnya bersama suami tu nikmat.

Best gilerr kot bersama dengan lelaki yang
kita dah pilih sebagai pasangan sehidup semati?

Tapi bila tangan encik suami mula merayap
ke badan si isteri,

Hati Isteri pulak ber dup dapp dup dappp
tak tentu arah.

So camano nak buat tu? 🤪

Itulah kita ni jadi wanita,
bukan mudah taww.

Nak kena jaga kesihatan dalaman
Nak jaga kesihatan luaran
Nak jaga cik bunga miss v supaya moist lembut menggoda,
Nak jaga cik bunga supaya tak kekeringan ketika bersama.

Jadi nya antara Tips yang Kak Azi selalu
share kan pada para isteri-isteri supaya
tak takut fobia untuk melayan suami pada
ketika nak bersama..

RAHSIA nya adalah Minyak pengasih Chenta Oil

Apakah sebenarnya Chenta Oil ?

Chenta Oil LULUS KKM dengan Not Number: NOT171001344K

1 botol harga RM45/10 ml
Tahan untuk penggunaan 2-3 bulan.

Chenta Oil ialah sejenis minyak dari pati Essential Oil berasaskan Minyak Manjakani , Minyak Kayu serapat dan minyak halia juga lain-lain.

Tiada campuran chemical langsung.

NAK MISSV CANTIK HARUM MEWANGI.. HARUSLAH GUNA CHENTA OIL!

Ni ada nak story skit pada sesapa yang belum tau tu kan, Suzy Honey ada Formulakan CHENTA OIL untuk penjagaan miss V bagi sesapa yang nak cantik dan sihat dalaman.

Kalau u olls ada masalah keputihan berbau yang berwarna selain putih haa..elok sangat lah meruang guna minyak ni buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu tau

Keputihan ni lama kelamaan boleh merosakkan salur miss V jadi longgar dan bagi punca masalah pada kesihatan rahim.

Jadi masalah tu nanti pada hubungan suami isteri. Paham-paham je lah lelaki ni..kalau dah tak sedap. Haa..tak risau ke kita?

Bagus ker Chenta Oil ni untuk Kesihatan Miss V Wanita?

  1. Inshaa Allah Chenta Oil ini sangat bagus untuk Miss V yang ada masalah berkulit “Lebam kehitaman”:

Bukan hanya rupa wajah sahaja perlu di jaga taww.
Miss V pun harus di jaga. Takkan nak biarkan lebam , berkerak dan berkedut takde pejal dan mantap seperti seperti anak dara?

Tidak semestinya bawah tu harus di biarkan begitu sahaja, .tanpa apa-apa rawatan?

Chenta Oil mampu mencantikkan kulit Miss V anda

Cara digunakan ialah ambil 2 titik Chenta oil sapukan pada Bibir miss V .

Sapu 2 kali sehari setiap hari. Berterusan selama 2 minggu.

Kemudian boleh perhatikan perubahannya 😊.

2. Miss V “KENDUR GELEBEH” akibat faktor usia, bersalin dan sebab berat badan Yo yo. Turun naik.

Cara Kegunaan : Ambil Chenta Oil 2 titik sapukan pada keseluruhan Miss V. Setiap hari waktu pagi dan malam sebelum tidur. Urutkan dari bawah kawasan dubur ke atas permukaan miss v.

3. Masalah Wanita yang Kedinginan Seks. Ramai wanita yang dingin seks. Terutama yang sudah lama berkawin.

Ini antara 8 punca isteri tidak berminat untuk melakukan aktiviti seks :

Cara Kegunaan Chenta Oil untuk Masalah Wanita Dingin Seks:

Ambil setiap kali guna 2 titik sapukan pada Celah kelangkang paha kiri dan kanan.

Urutkan secara perlahan sehingga absorb minyak tersebut. Jika di celah Kelangkang banyak biji-biji angin, sapukan lagi Chenta Oil sehingga dirasakan biji-biji mulai hilang.

Juga titikkan pada kawasan G-spot. Bagi melancarkan perjalanan darah kawasan tersebut.

Insyaallah cara ini mampu lancarkan perjalanan darah bagi memastikan kewanitaan kita berfungsi dengan baik.

Anda juga di galakkan mengurut betis setiap 2 ke 3 kali seminggu. Tidak perlu lama. Di urutkan sendiri cukup sekadar 2 ke 3 minit.

Amalkan setiap hari selama 2 minggu.

Kemudian rawat ikut keperluan. Inshaa allah akan ada perubahan postif untuk yang berusaha untuk membahagiakan suami nya yer 😘

4. Masalah kekeringan ketika melakukan hubungan seks .

Ini antara punca-punca Miss V Menjadi Kering.

Kekeringan miss v sering dialami oleh wanita berusia yang sedang menempuh fasa pre menopaus dan menopaus. Ini kerana hormon estrogen yang semakin menurun.

Walaubagaimanapun ramai juga wanita muda yang mempunyai masalah kekeringan miss v selepas bersalin dan ketika menyusukan bayi kerana hormon yang tidak stabil.

Masalah ini menjadi penyebab utama mereka mengalami kesakitan dan kurang nikmat ketika berhubungan intim.

Selain itu, alahan pada ubat-ubatan yang mengandungi antihistamin juga boleh menyebabkan pelincir miss v berkurangan.

Tambahan lagi pengambilan antibiotik atau ubat selsema, pengunaan sabun detergen untuk mencuci pakaian dalam juga boleh mengakibatkan kesan sampingan dan menyumbang kepada masalah kekeringan faraj.

Oleh itu, anda perlu menitikberatkan penjagaan makanan untuk menjaga kelembapan miss v. Minyak zaitun, minyak habbatus sauda dan minyak primrose mengandungi asid lemak yang sesuai untuk tujuan itu. Jangan lupa juga minum air yang mencukupi.

Bukan itu sahaja anda juga boleh menggunakan pembersih peribadi yang mengandungi pH 3.8-4.2 supaya miss v tidak kering.

Jadi bagi yang mengalami masalah Miss V kering, di cadangkan menggunakan minyak Chenta Oil sebagai pelincir ketika bersama.

Cara kegunaan :

Ambil 1 ke 2 titik Chenta Oil boleh mohon bantuan suami utk rangsangkan bagi tujuan keghairahan. Dan sebagai pelincir. In shaa allah selamat digunakan walaupun terkena lidah encik suami ketika bersama.

Atau pun boleh juga amalkan 2 Tips mudah untuk tujuan perawatan miss v kering:

Step pertama: Bertangas dengan Tangas SuzyHoney
Step Kedua: Gunakan Chenta Oil.

Pastu bagitahu….beres ke tak? Hehee…

5. Chenta Oil juga boleh digunakan sebagai minyak meruang bagi pembersihan dalaman Saluran Faraj.

Bila dalaman saluran miss v tu dah sihat, gebu menawan. Inshaa Allah baru lah hilang masalah keputihan
yang berbau busuk tak menyelerakan.

Meruang miss v adalah proses mengeluarkan sisa kotoran dari dalam miss v dengan menggunakan jari telunjuk. Orang lama memang mengamalkan meruang ini bagi memastikan miss v sentiasa sihat. Kebiasaannya meruang ini dilakukan setiap kali selepas habis berpantang bersalin.

Wanita terdahulu memang melakukan kaedah meruang ni untuk:

✅ Mengelakkan keluarnya bau bangkai dari faraj akibat kotoran darah nifas yang tertinggal.

✅ Mencegah dari keputihan

✅ Salah satu usaha mencegah dari penyakit kelamin kerana jangkitan atau penyakit puan seperti cyst, fibroid, polip mahupun kanser pangkal rahim.

✅ Memantapkan lubang faraj kenikmatan suami isteri.

✅ Kesihatan rahim dapat dipelihara jika kebersihan dijaga rapi.

Meruang dilakukan setiap kali hadas besar. Untuk mengetahui kaedah meruang, boleh wasap dengan Team Kak Azi yer. Nak letak di sini, risau sensored sangat pulak 🤭

Masalah Period Lama & Banyak, Haid Tak Lawas

2016 Suzyhoney perkenalkan Chenta Oil. Bukan sekejap masa jugak…..banyak testimoni sudah ! Semalam akak cerita pasal Chenta Oil…tetiba terima satu wassap dari salah seorang pengguna Chenta Oil , baca ini.

Akak copypastekan dari wassap atas tadi :

“Lps dah tawakal dgn produk2 akak kan. Ad satu mmg sy xpernah tinggal mesti kn selalu ad stok. Dan alhamdulillah period sekarang ni xlama mcm dl dah. 8-9 hr kira normal dahla bg saya. Rak still ambik lg skang. Tp apa yang sy nampak. Lps amalkan chinta tu..agak kotor ni tp sy cerita jgk la. Lama dah nak share tp x tershare..

Kalau dl period mcm xlawas keluar. Tu yang jd lama. Akak bayangkan anak bongsu dah 8thn,maknanya 8 thn jgk sy berusaha nak settlekan problem sy. Lps amlkan chenta keluar period tu berketul2 kak. Kaler hitam. Saiz dia besar2 tapak tgn tu akak. Ya allah ms tu mmg terkejut sgt2. Mmg menggelikan bunyinya. Tp tuhan aje yang tau betapa leganya ms dia keluar ketul2 tu. 2 hr tu mmg byk betul. Nak ambik gambo rs mcm geli sgt. Nak tunjuk kat akak. Dah mcm kepingan isi/daging mcm tu. Atau lebih tepat sy gambarkan mcm limpa gitu gayanya. Dah berthn2 tersimpan dlm rahim sy agaknya.. huhu.


Ms tu rak semua sy dah stop. Pemulihan pon sy dah stop. Seingatnya mmg cheta jerlah mmg sy on sepanjang ms. Tp bkn pakai2 tu jd camni. Lps 3 botol kot rsnya..


Dan unk bln tu for the 1st time period sy cuma 7 hr jer akak..😍😍..
Awal la sikit dpt on dgn suami..
Panjang ceritanya. Akak free nanti akak sudilah baca kisah sy ni..hihi “

Alhamdulillah.
Syukur.

6. Chenta Oil juga boleh digunakan oleh ibu mengandung 33 minggu ke atas untuk buat urutan perineum supaya laluan keluar baby tak koyak ketika melahirkan.

Teknik Urutan Perineum Menggunakan Chenta Oil: 

1.Pastikan kuku dipotong dengan bersih dan kemas sebelum melakukan urutan. Cuci jari dan tangan dengan Sabun Sireh Suzyhoney.

2. Gunakan Chenta Oil. Letakkan 1 atau 2 jari di bahagian dalam vagina. Tekan otot perineum kebawah dalam bentuk pusingan u selama beberapa minit.

Lakukan setiap hari insyaAllah otot bahagian ini akan menjadi lebih elastik dan membolehkan bayi keluar tanpa kesan koyakan. Gambarajah details akan di berikan kemudian untuk tujuan penggunaan oleh Team Kak Azi yer.

Insha allah.

So Bila Kak Azi boleh bimbing anda untuk guna Chenta Oil pulak?

So best kan bila dah ramai yang cuba Chenta Oil untuk pelbagai situasi atas tadi. Semakin bahagia kehidupan sebagai suami isteri. 

In shaa allah, chenta oil ni boleh digunakan oleh semua wanita.

Tak kira lah samada anda adalah anak dara , mak dara , ibu tunggal, ibu mengandung dan sesiapa sahaja boleh guna. Yang dah menopause pun boleh guna juga.

Kemudian, berbahagialah wahai para isteri ketika bersama suami ❤️

Dulu masa bercinta belum menikah,
bukan main cik bunga berdenyut
bila mata bertentang mata.

Kendian bila dah halal jadi suami isteri,
Kenapa pulak lahh nak terasa beban bila
encik suami menempel menggoda kannn.

Nampak tak peranan syaitonnn di sini?

Isteri usaha lah sikit untuk kebahagiaan seks suami. Bukan kah itu aktiviti kegemaran si dia?

Risau pulak kalau aktiviti favorite
golongan lelaki ni tak dipuaskan dengan
sebaik-baiknya.

Ada banyak godaan wanita lain di luar rumah sana.
Beringat-ingat lah yerr.

Bagilah suami “mamam” puas-puas
di rumah sendiri. Biar dia terindu-rindu angau gila bayang dengan isteri halal sendiri 😊

“ Saya guna chenta oil baru sebotol,
Tapi hasilnya memang kebabommm!

Cik abe kata;
Wowww sayang, kalah masa malam pertama
kita dulu 😍

Yang ni lagi power..
bergetar-getar cik abe saya.
Puas hati sangat katanya.

Bukan malam jerr,
Siang pun dia mintak jugak “ 😝

Okeh, anda boleh terus Order dengan cara Add to Cart dan Buat pembayaran secara Online sekarang yer !

Chenta Oil

RM45.00

 

Apakah sebenarnya Chenta Oil ?
1 botol harga RM45/10 ml
Tahan untuk penggunaan 2-3 bulan.

Sejenis minyak dari pati Essential Oil berasaskan Minyak Manjakani , Minyak Kayu serapat dan minyak halia juga lain2.

Tiada campuran chemical langsung.

Availability: 1000 in stock

SKU: CO Category:

Description

NAK MISSV CANTIK HARUM MEWANGI.. HARUSLAH GUNA CHENTA OIL!

Ni ada nak story skit pada sesapa yang belum tau tu kan, Suzy Honey ada Formulakan CHENTA OIL untuk penjagaan miss V bagi sesapa yang nak cantik dan sihat dalaman.

Kalau u olls ada masalah keputihan berbau yang berwarna selain putih haa..elok sangat lah meruang guna minyak ni buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu tau

Keputihan ni lama kelamaan boleh merosakkan salur miss V jadi longgar dan bagi punca masalah pada kesihatan rahim.

Jadi masalah tu nanti pada hubungan suami isteri. Paham-paham je lah lelaki ni..kalau dah tak sedap. Haa..tak risau ke kita?

Cara gunanye sangat senang.

 

✅ Miss V yang masalah berkulit “lebam kehitaman” :

Cara digunakan ialah ambil 2 titik Chenta oil sapukan pada Bibir miss V . 2 kali sehari setiap hari. Berterusan selama 2 minggu . Perhatikan perubahannya .

✅ Miss V Kendur gelebeh akibat faktor usia , bersalin dan sebab berat badan Yo yo. Turun naik.

Cara Kegunaan : Ambil Chenta Oil 2 titik sapukan pada keseluruhan Miss V. Setiap hari waktu pagi dan malam sebelum tidur. Urutkan dari bawah kawasan dubur ke atas permukaan miss v.

✅ Masalah Kedinginan Seks :

Cara Kegunaan : Ambil setiap kali guna 2 titik sapukan pada Celah kelangkang paha kiri dan kanan. Urutkan secara perlahan sehingga absorb minyak tersebut. Jika di celah Kelangkang banyak biji2 angin sapukan lagin Chenta Oil sehingga dirasakan biji2 mulai hilang.

Juga titikkan pd kawasan G-spot . Bagi melancarkan perjalanan darah kawasan tersebut.

Amalkan setiap hari selama 2 minggu.
Kemudian rawat ikut keperluan.

✅ Masalah kekeringan ketika melakukan hubungan seks :

Cara kegunaan :
Ambi 1 ke 2 titik Chenta Oil boleh mohon bantuan suami utk rangsangkan bagi tujuan keghairahan . Dan sebagai pelincir . Selamat digunakan.

✅ Digunakan sebagai minyak meruang bagi pembersihan dalaman Saluran Faraj.

Bila dalaman saluran miss v tu dah sihat,
gebu menawan. Baru lah hilang masalah keputihan
yang berbau busuk tak menyelerakan.

✅ Digunakan oleh ibu mengandung untuk buat urutan perineum supaya laluan keluar baby tak koyak ketika melahirkan.

Kemudiannya, minyak chenta oil ni boleh di guna kan mengikut keperluan.

Anak dara , mak dara , ibu tunggal, ibu mengandung dan sesiapa sahaja boleh guna. Yang dah menopause pun boleh guna juga.

Kemudian, berbahagialah wahai para isteri ketika bersama suami ❤️

Dulu masa bercinta belum menikah,
bukan main cik bunga berdenyut
bila mata bertentang mata.

Kendian bila dah halal jadi suami isteri,
Kenapa pulak lahh nak terasa beban bila
encik suami menempel menggoda kannn.

Nampak tak peranan syaitonnn di sini?

Isteri usaha lah sikit untuk kebahagiaan seks
suami. Bukan kah itu aktiviti kegemaran si dia?

Risau pulak kalau aktiviti favorite
golongan lelaki ni tak dipuaskan dengan
sebaik-baiknya.

Ada banyak godaan wanita lain di luar rumah sana.
Beringat-ingat lah yerr.

Bagilah suami “mamam” puas-puas
di rumah sendiri. Biar dia terindu-rindu angau
gila bayang dengan isteri halal sendiri 😊

“ Saya guna chenta oil baru sebotol,
Tapi hasilnya memang kebabommm!

Cik abe kata;
Wowww sayang, kalah masa malam pertama
kita dulu 😍

Yang ni lagi power..
bergetar-getar cik abe saya.
Puas hati sangat katanya.

Bukan malam jerr,
Siang pun dia mintak jugak “ 😝

SERUM MISS V ANDA .

Additional information

Weight 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chenta Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Atau anda nak Team Kak Azi bantu anda untuk dapatkan Serum Miss V Chenta Oil ni di WhatsApp & untuk dapatkan hasil yang berkesan sekarang?

error: Content is protected !!
Scroll to Top