fbpx

Azidah Beauty

Auto Messenger – Paling ohsem duit masuk walau saya tengah tidurrrr, Puan Lyndah

Selama ni, ini yang saya cari

Saya setiap hari tidur pukul 2 hingga 3 pagi sebab nak habiskan layan Whatsapp. Sekarang tidak lagi

Alhamdulillah semakin hari, semakin ramai student saya yang mula faham tentang pentingnya untuk gunakan Teknik Messenger Marketing setiap hari untuk mudahkan urusan mereka di dalam bisnes mereka 😊. 

Student saya kali tak kurang hebat dan istimewa nya. Golong Wanita sekarang dah mula pandai cari solution untuk mudahkan urusan kerja marketing bisnes supaya ada lebih banyak masa untuk keluarga.

Iya betul, pada awal-awal bisnes kita perlu hadap kerenah pelanggan secara manual di wasap sebab kita nak ada HUMAN TOUCH + kita sendiri faham apa masalah prospek kita, apa yang mereka mahukan, apa yang mereka harapkan dari produk atau service kita.

Tapi bila bilangan database pelanggan kita semakin besar dari hari ke hari.

Memang dah mula surrender tak larat dah nak layan wasap lagi kan ?

Nah dalam video bawah ni , dengarkan sendiri keluhan beliau di part AZAB SEKSANYA melayan Whatsapp sampai Jam 3 pagi.

Amacam ? Dah dengarkan keluhan Puan Lyndah?

Selesai jer tak sampai 1 hari coaching dengan saya. Ini pula kata beliau:

” Hari ini di sini kita belajar sesuatu yang selama semua orang dokkk cari..

✔ Memudahkan save database
✔ Memudahkan kerja reply
✔ Memudahkan arrange kerja
✔ Memudahkan asingkan kolam² kita
✔ Paling best takyah nak jwpn mesej panjang²
✔ Dan paling ohsome duit masuk time ko tidurrrr…

Allah terima kasih hadirkan kpd saya insan yang PRO. “

Di sebelah beliau pula adalah Founder kepada SuzyHoney Herb International yang juga turut sesi Coaching Messenger Marketing untuk automate kan proses pengambilan agent.

Kau tak boleh buat! Kau tak pandai. Messenger Teknikal tak sesuai dengan Perempuan

Susah atau mereka takut Anda terlebih Berjaya?

Bila founder syarikat besar nak belajar Messenger Marketing. Ramai pula yer cuba halang beliau daripada apply Teknik Messenger Marketing ni. Saya senyum ajer bila beliau mengadu kat saya.

Tapi bila dah duduk coaching dengan saya berdua dengan Puan Lyndah. Puan Suzy mula cakap:

” Alhamdulillah saya berguru dengan Tuan Zairol,

Dari kosong Zero tak tahu apa-apa langsung tentang Manuychat ni. 
Tapi hari ni saya dah dapat siapkan FLOW yang sangat menarik. Yang dah lama saya duduk terfikir nak buat. 

Kalau sebelum ni , ramai orang cakap saya tak pandai. Terlalu teknikal. Kau tak boleh buat. Tapi bila saya belajar harini dengan Tuan Zairol. Tak sampai sehari, saya dah boleh buat FLOW TARIK AGEN dengan SENANG nya bila di ajar oleh Tuan Zairol 😊 ” 

Alhamdulillah. Syukur bila Allah buka jalan permudahkan urusan beliau untuk faham tentang Messenger Marketing ni.

Berminat nak untuk tahu lebih lanjut tentang Messenger Marketing ?

Jemput masuk ke group KHAS Geng Messenger Marketing ini. Caranya, picit link di bawah ni:

error: Content is protected !!
Scroll to Top