Dah ler JIMAT, MUDAH nak pakai kurung moden pulak tuu

Ready stok Kurung Moden saiz XXL
dan XXXL yang ni dah kena
pinang dengan sis Yati Perak

Haaa kan jimat combo 3
time time Harga bocor Sales ginie

Memey jimat lahh hinggit
awakkkkk

Tapi bukan nak citer ' jimat '
Ni nak share kat awak-awak
yang belum cuba lagi Kurung Moden
Carmela yang tengah onzz

" Kalau k.pesak Yati pakai saiz 2XL
Tapi berkenan kat kurung moden..

Heeheheheh
Memang sedap kurung moden ni azi..."

Hahhh gituh sekali peminat tegar
kurung pesak bertukar 360 derajah
ke cutting Kurung moden pulak 😁


Nak tahu naper bertukar cenggitu sekali ?


(1) Kurung moden Azidah Carmela
cutting nya custom tak sama
dengan ukuran seller lain.

Memang ngam ler dada, punggung semua
Tak ketat aurat terjaga
Encik suomi mesti SUKA

Nie boleh tengok kastemer yang

berturut-turut datang walk in ke kedai

buat pembeliang Kurung Moden Carmela nya.

 

 Saya suke sangat jenis kain azidah collection ni.

Selesa sgt. First time raya tahun ni beli kt kedai .

Esoknya dtg kedai, beli lagi🙈 .

so lepasni boleh beli lagi.

Nasib kedainye dekat

 

Raya tahun ni ramai kata “baju cantik, beli kat mana?”

ofcoz laaa dari Azidah Collection . mmg terbaik.. 🥰"

~ Sis Shaa, Pasir Gudang Johor.

kurung moden suka cutting tak ketat


(2) Ada Zip Sorok kat dada depan
Bukan belakang hokey !

Senang ler mummy yang ada baby
nak breastfeed nyusukan baby.

Yang tak ada baby, no problem
senang ler awak bukak tutup zip

Tak ada lah terkial-kial nak tarik
zip kat belakang badan.

(3) Ada Poket di Tepi Baju

Baju kurung azidah carmela berpoket

Yuhuuu , ada poket taw uolllsss
Ada pelbagai fungsi kenapa kami design
kan poket sorok kat tepi niee

Antara nya senang nak letak henset
letak duit kecik masa nak gi lunch

Senang nak letak makanan
cam biskut kalau tak sempat
nak sarapan pagi.

Hahhh, giteww sekali designer
kurung moden Azidah Carmela pikir
time nak jahit baju kurung moden ni taw

Bukan biasher biasher hokeh ! 


Ni nak bagitahu, ada PROMOSI JANTUNG BERGETARRRR taw

 

harga promosi baju kurung carmela julai 2019

Yezzzaaa ! Pelung untuk sis GRAB
HARGA BOCOR kurung moden Carmela.

Harini memang macam
lipas kudung siapkan order
Open house sales uollss taw!

Dah order ke belum
harga bocor open house
terbaharu ni?

Kalau belum ,
takpe adik maniss
Sempat lagi untuk sis hokey.

Dah namanya HARGA BOCOR,
So, harga memang best

Yang belum pernah cuba
material baju kurung Carmela ni
boleh cuba SEKARANG.

Yang nak tambah koleksi
baju kurung, boleh penuhkan
almari sis SEKARANG okiee.

" Baju dh sampai
Cantik sangat
Next time boleh repeat lagi 😁😁

Suke..tak gosok pon tak nampak kedut..
memang jenis malas nak iron..haha " 😋
~ Sis Fieha, Melaka.

baju kurung tak nampak kedut

Ianya cantik, selesa dan siapa
siapa pun sesuai memakai.

Antara 29 kaler dan corak
harga bocor kali nie.

Hakak teringin nak tahu,
Warna dan corak fevered sis yer ?

Dapatkan sekarang!