Tips nampak cantik, pada harga bajet RM50

Pakai baju kurung simple je..

Tu pon dah cantik..

Tak perlu memgerlip2 pon

ย 

ย 

Rupanya tak payah membazir duit pun untuk nampak cantik,ย namun sopan dalam pakaian tradisional baju kurung.

Nie buktinya. Datin Paduka Ainur Syakina Azman yang lebih dikenali ramai dengan nama Eina Azman.


Di laman sosial Instagram nya ada berkongsi gambar beliau cantik yakmatt bila ber baju kurung cotton.

Ramai netizen yang memuji kecantikan baju kurung cotton yang di sarungnya pada hari Jumaat.

Tak kurang ramai yang berdebat, berteka teki berapa kah harga baju kurung yang di pakai nya ?

ย 

Berapa harga baju Kurung Cotton Simple

ย 

Ni hahh, netizen peminat beliau sampai berdebat habis-habisan bertanya:

  • Beli kat mana ?
  • Dia mesti beli cotton gred yang bagus punya.
  • Ingat cotton murah ker ? Ada yang cecah ribu-ribu semeter tawwย 


harga baju kurung cotton

ย 

Dan jawapan nya, agak mengejutkan juger!

" Saya beli kat booth2 tu, RM 50 je "

baju kurung cotton rm50

Soooo Amacam ?

Baju cantikkk , less is more

Sukeee kannn ?

Tengokkk Datin tak over macam orang lainnn.

ย 

Baju kurung RM 50ย cutting Kurung Moden, Kurung Mini, Kebaya.

koleksi baju kurung cotton harga rm50

Ber baju kurung cotton , tak semestinya terhada pada cutting kurung pesak macam zaman-zaman kita sekolah dulu.

Jom kita tengok , apa pilihan baju kurung cotton simple pada harga RM50 jurr (tak termasuk pos).

Tambahan pula, material kain cotton jenis Serap Peluh.

Bagi kesan effect selesaa jer kat badan.

Jadi sangat sesuai di pakai waktu siang atau malam.

ย 

Nah ! Berbelas-belas pasang youu

Cikgu atie ber baju kurung mini Carmela

Amboi amboiii, dengor tuu
Ber belas pasang taw order ngan
satu sekolah Cikgu !

Letopss you, nampak cam gegadis
awet muda jer cikgu-cikgu dari Kinarut, Sabah

" Alhamdulillah baju dah sampai,
semua terbaikk

Ni order yang atas ni, tunggu yee.
Ada sorang lagi kata nak order

Nanti hari anugerah, akak share gambar
yang BERBELAS-BELAS baju tuu "ย 

~ Cikgu Atie.

Itu lah uolz , kan Kak Azi dah cakap
Sekali pakai Cotton Carmela ni

Inshaa allah akan ketagihh jer nak pakai lagi.
Sebab material nya lembut selesaa ja gitew.

Nak cuba sepasang ?

Yang lawoo Mini Payung Carmela ni,
dah tengah last kopek
promo rege RM50 jer.

Dapatkan sekarang di bawah ni ya!

ย 

ย 

Cutting Baju Kurung Mini, Kain A-Cut

ย 

Cuttingย Bajuย Kebaya, Kain Kembang Payung

ย 



Cutting Baju Kurung Moden, Kain Lipat Depan

ย 

Cutting Kurung Mini Dolly, Kain Berpoket

ย