Tu diaaa, JIMAT giler ber setyle kurung moden dan ber blouse dalam 1 pasang

Kurung Moden yang ni so spesyelll taww !

Sis nak gayakan ke kenduri bole,
ke ofis pun bole

Dan yang Cikgu cikgu yang nak pakai
pergi sekolah pun boleh naw naww.

Haa.. Best sangatt kan ! 

2 setyle dalam sepasang baju.

Tak ada lah boring asyik-asyik
pakai baju kurung style pattern biasa jer.

 

Sesekali upppppp sikitt
imej supaya aura diri berseri
bak Utusan Cinta Buat Adam
cam drama TV3 yang tengah hott tuu.

Top : Kurung moden + setyle silang tanpa belah
Skirt Kain Bawah : Kain A-cut senang nak melangkah

 

Ni semalam sis Haidah dah grab 

terus 2 pasang. 

Jimat kan ?


Tak yah le beli asing-asing

Sis pakai kurung moden ni untuk ke opis
atau wedding,

dan pakai top atas nya
untuk santai-santai di hujung minggu.

Perghhh, tahap gojess nya tu
memang kompem tak bole bawa bincang !

Nampk simple je kan,
tapi sekali sarung..
Memang letops laa uolllss.



Dah ler letopss,
ada rege bocor pulak tuu

Seperti namanya HARGA BOCOR,
so, harga memang dah
kaw kaw LESS

Ukuran saiz 

Ini ukuran saiz nya yer sis, 

Dan ini pula contoh customer walk in kami yang 

dah datang ke butik dan test pakai.

" Tengok lah baju cantik
yang sangat selesa ni..

Design nampak eksklusif,
tapi harga mampu milik "
~ Sis Rohaida, Pasir Gudang.

 

 

 

 

Ehh ehhh memula dia pandang pandang
Lepas tu dia Mula jelingg jeling

eishhh gerammm nyerr
kemudian dia cuit cuittt. 

Amboii Cik Carmela
geram nau nengok ke awak

Awak ni kalau pakai ngan kain nyer,
comeyy

Tukar kain dengan seluar slack
aduduuu.. nampak muda pulak
ber blouse tirus gitue yerr.

Dalam dendiam ramai dah rembattt
berpasang-pasang kat shopping cart
kat team wasap Azidah,

Apa Tak nyer
sekali nengok lawooo nye
dua kali nengok , aduh jantuh chenta!

Nak pinang 6 beradik kurung moden silang,
boleh terus jer Add to Cart okehh 

2 pasang, ada automatik DISKOUNN 

kat check out.

Yang belum pernah cuba
material baju kurung Carmela ni,
boleh cuba SEKARANG.

Yang nak tambah koleksi
baju kurung, boleh penuhkan
almari sis SEKARANG.


Ready stok , Zasssss
boleh terus pos laju
harini serta merta arini jugak !