Baju Kurung Pesak Ironless Aela A020
Baju Kurung Pesak Ironless Aela A020
Baju Kurung Pesak Ironless Aela A020
Baju Kurung Pesak Ironless Aela A020
Baju Kurung Pesak Ironless Aela A020

Baju Kurung Pesak Ironless Aela A020

Regular price
RM119.00 MYR
Sale price
RM89.00 MYR

" Akak gerenti..
Memang tak rugi beli kat azidah

Kain dia SEJUK dan SEDAP di pakai"
~ Sis Dilanim.

Kalau sis nak tahu,
memang betull 100% apa yang sis Dilanim
ni kata.

Sebab nya kain Koleksi kurung Aela nie
jenis kain crepe silk (bukan cotton).

Dari segi ketebalan,
kami jamin tak jarang.

Dari segi kelembutan material kain,
100% lembut .

Atau kalau sis dah beli,
dan rasa tak lembut.

just bagitauu jer.
sebab kami bagi jaminan
pulangan wang kalau tak lembut.

Lepas tu, kalau dah iron sekali
ia tak akan mudah kedut.
tak mudah keronyok.

Kalau malas gosok,
pun tak dakk masalah !
Sebab boleh jer terus sarung pakai
tanpa gosok.

Fuhh, bahagia gilerrr.
Yang dah pakai sekali, ramai jugak repeat order.

Ishh, dasyatt sungguh.

Kalau tak, tak kan lah sis Kasimah
dari Pahang ni sanggup
REPEAT ORDER 3 pasang terus

Bukan nya sepasang
2 pasang
Tapi 3 pasang terus uollsss



" Kurung Aela sgt selesa...
tak rimas wlupun cuaca panas....

sgt simple n sopan utk apa2 majlis...
tq azidah collection.

yg baru order...dah sampai... "

 

Waauuuwww. Sis A'ain
lawo nya bersimpuh style gituu

" Saje nk kongsi.
Baju ni sangat selesa dan xpanas..


Org lain kepanasan tapi sy relax je..
terima kasih.."
~ A'ain Qader, Shah Alam

 

Dah lerr tu, ada 1 poket di tepi pulak tuu

Poket baju macam zaman kita 

sekolah dulu.

Senang kann nak simpan duit kecik

atau kunci kete gituuu.

 

Nahh niee ,

nengok bideo model seluk-seluk poket

hihihikk

 

Kain bawah nya, jenis susun tepi 

Siap dah jahitkan lagi setiap kain susun nyer.

Konpemm SELESA sangat pakai,. tak rimas


Wallahhhhhhh sangat

Dah berkenan ?
meh la bisik-bisik ke hati hakak , ehhh.

Jangan lupa masukkan kupon diskounn kalau order combo 2 atau 3 pasang tawww.

Ni kod kupon nya:

2 pasang - Diskaun RM 9 , Kupon : combo2
3 pasang - Diskaun RM 30 , Kupon : combo3

Sekian. 

 

Care Label:
Hand wash as it is material Crepe Silk.
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent