Baju Kurung Moden Carmela Batik C115
Baju Kurung Moden Carmela Batik C115
Baju Kurung Moden Carmela Batik C115
Baju Kurung Moden Carmela Batik C115
Baju Kurung Moden Carmela Batik C115
Baju Kurung Moden Carmela Batik C115

Baju Kurung Moden Carmela Batik C115

Regular price
RM109.00 MYR
Sale price
RM50.00 MYR

Peluang untuk sis mencuba sendiri

KELEMBUTAN material Cotton Carmela.

Ready STOK LIMITED yang ada

cuma beberapa pasang yang lawa-lawa jeee yer.

 

Sis tengok nie sis Zaimila dari
Pangkor Perak ber gaya dengan
Kurung ber poket.

Kalau comey ber baju kurung ginie,
kompem mood happy ceria jer
ko dek nonnn.


Sebab kain Printed Cotton nya lembut, serap peluh
bagi effect ada airkon kat dalam baju
gitewww.

 

Nak share kurung Azidah Collection
yang kami anak beranak pakai raya pertama.

Alhamdulillah cantik sangat

Kurung cotton Carmela sangat selesa
Mudah di gosok "

 

 

" Baju ni selesa pakai pergi beraya
dari siang sampai ke malam hihi😘...

Sekarang jadi pakej baju raye + baju keje 🥰😍

Tidok ler membazir kannn
Nanti boleh beli lagi
sekarang saya dah ade 2 pasang

Dan saya pun ade cadangkan
kat kawan2 yg lain

Kebaikn dkongsi bersama "

 Baju kurung cotton azidah carmela selesa pakai dari pagi sampai malam

 

 Ada yang MALAS GOSOK BAJU ?


Meh mehh baca apa sis Fieha bagi tahu nie:

Baju cotton carmela tak nampak kedut
" Baju dh sampai
Cantik sangat
Next time boleh repeat lagi 😁😁

Suke..x gosok pon x nampak kedut..
memang jenis malas nak iron..haha " 😋
~ Sis Fieha, Melaka.

Kalau sis nak tahu,
kain cotton ni ada banyak jenis gred

Ala.. macam kita sekolah dulu
Ada kelas yang gred pandai " A "
Ada yang kelas gred sederhana " B "
dan ada juga yang tak berapa pandai, gred " C "

Camtu lah ngan kualiti material cotton.

Alhamdulillah, Carmela cotton nie
kami gunakan kain cotton yang
gred elok dan MUDAH GOSOK

Macam sis Fieha nie,
memang jenis malas gosok baju
Hokey jerr terus pakai
tanpa iron gituhhh ❤

 

Nak ukuran saiz nya?

Ni dia ukuran saiz nya yer.

  

Untuk pengetahuan sis,
STOK baju Sales memang tak banyak.

Kalau tak nak tercicir,
senyum skit terus tekan BUY IT NOW sekarang.

Kalau tak.,
laju jer habis dan kami TAK RESTOK

 


Care Label:
Light wash in the washing machine
Do not soak
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent