Kebaya Kembang Payung Carmela CK002
Kebaya Kembang Payung Carmela CK002
Kebaya Kembang Payung Carmela CK002
Kebaya Kembang Payung Carmela CK002
Kebaya Kembang Payung Carmela CK002
Kebaya Kembang Payung Carmela CK002
Kebaya Kembang Payung Carmela CK002

Kebaya Kembang Payung Carmela CK002

Regular price
RM119.00 MYR
Sale price
RM95.00 MYR

Kebaya Cik Kembang Payung ni

memang menawan memukau kan kak?

Kali pertama tengok cutting nyer,
memang nak gugur jantung den dah jatuh chinta.

Kendian hakak ingatkan boleh lupakan dia,
tapi dalam kepala hotak akak ni,
asyik terbayangkan jer betapa lah ayu nya
bila ber kebaya macam mak-mak kitew dulu

dan betapa love lovess lah bila berjalan
kain kembang nya beralun bak puteri saljuu.

Setiap kali buka almari baju hakak,
akak selak-selak tenguk baju lama akak.

Kot lah ada baju akak lain yang lawa
lebih kurang sama dengan Kebaya Cik Carmela kembang payung

Tapi hampa , tak de yang setara dengan nyaa.

Dalam kepala akak masih lagi tak boleh move on
teringat-ingat kat Cik Carmela kebaya ni jugak.

Hakak nak pinang lah sepasang dua
Cik Carmela ni macam sis Rahayu bawah ni.

 

" Saya dah pakai baju yg saya beli tempoh hari
Oder ari khamis...ari jumaat sampai..ari sabtu terus pakai
Kain cotton Carmela nya Okey sangat...
SELESA...lembut... tak panas pun "
~ Sis Rahayu, Pahang

Kebaya Kain Kembang Payung Selesa

 

Hakak , kalau 2 pasang,
ada DISKAUN COMBO jimat RM9 taww!.

Hakak just masukkan jer KOD DISKAUN " combo2kebaya "
masa nak check out

Nak lebih heaven berbaloi ,
terus grab COMBO 3 pasang
Masukkan kod diskounnn " combo3kebaya "

Halah halahhh, memang naik seri lah bila ber kebaya nihh

Baju kebaya sis Napisah ponn dah sampai 
ke rumah nya di Batu Gajah, Perak.

kebaya kembang payung tak ketat pakai
Cenggini lah ohsem ber kebaya
Jenis tak pendek seksi nampak punggung

" Dh trima kebaya kain payung tu.
Cantek sangat .

Punya la risau takut pendek sangat bajunya...hihi.
Alhamdulillah. Sesuai sgt.
Tak ketat pun.

T.kasih jugak,wpun beli sepasang dpt inner lg tu 💕.

Sy beli ye..."

Tambah pulak kat dada kebaya,
ada ZIP di depan dada.

Jadi nya mak-mak yang nak nyusukan baby
senang lah nak tarik zip dan breastfeed kan baby

Tak yah ler selak-selak , kan kannn.

Nak solat ?

Eh tak ada masalah aihh,
ada zip di kedua-dua pergelangan tangan.

Boleh jer bukak zip dan ambik air sembahyang untuk solat.

Yerr fahamm,
tak semua pinggang ramping bak model kann ?

Alah , jangan risau ler.
Sebab di pinggan kain , ada getah kakk.

Nanti getah nya boleh membesar regang
untuk ikut lentur saiz pinggang akak.

Akak tak pandai nak agak pakai saiz apa ?

Ni hah.. contoh model plus size 65 kg
pakai kebaya saiz XL.

Suweett comey jer kan dia ber kebaya ? Hihi



Material Cotton Carmela, gerenti selesa pakai.
Jamin tak kecut lepas cuci.

Wah wah.
Akak suka color kebaya yang ni ?

Meh ler masuk meminang terus pilih saiz akak
dan check out di trolley shopping cart atas ni.

Jangan lupa masukkan kupon diskounn kalau order combo 2 atau 3 pasang tawww.

Ni sekali lagi kod kupon nya:

2 pasang - Diskaun RM 9 , Kupon : combo2kebaya
3 pasang - Diskaun RM 30 , Kupon : combo3kebaya

Sekian.
Nanti dah pos, kami bagi no tracking kat dalam email hakak. Okeh!


Care Label:
Light wash in the washing machine
Do not soak
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent