fbpx

Azidah Beauty

Chenta Oil

 

Apakah sebenarnya Chenta Oil ?
1 botol harga RM45/10 ml
Tahan untuk penggunaan 2-3 bulan.

Sejenis minyak dari pati Essential Oil berasaskan Minyak Manjakani , Minyak Kayu serapat dan minyak halia juga lain2.

Tiada campuran chemical langsung.

RM45.00

Availability: 1000 in stock

NAK MISSV CANTIK HARUM MEWANGI.. HARUSLAH GUNA CHENTA OIL!

Ni ada nak story skit pada sesapa yang belum tau tu kan, Suzy Honey ada Formulakan CHENTA OIL untuk penjagaan miss V bagi sesapa yang nak cantik dan sihat dalaman.

Kalau u olls ada masalah keputihan berbau yang berwarna selain putih haa..elok sangat lah meruang guna minyak ni buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu tau

Keputihan ni lama kelamaan boleh merosakkan salur miss V jadi longgar dan bagi punca masalah pada kesihatan rahim.

Jadi masalah tu nanti pada hubungan suami isteri. Paham-paham je lah lelaki ni..kalau dah tak sedap. Haa..tak risau ke kita?

Cara gunanye sangat senang.

 

Miss V yang masalah berkulit “lebam kehitaman” :

Cara digunakan ialah ambil 2 titik Chenta oil sapukan pada Bibir miss V . 2 kali sehari setiap hari. Berterusan selama 2 minggu . Perhatikan perubahannya .

Miss V Kendur gelebeh akibat faktor usia , bersalin dan sebab berat badan Yo yo. Turun naik.

Cara Kegunaan : Ambil Chenta Oil 2 titik sapukan pada keseluruhan Miss V. Setiap hari waktu pagi dan malam sebelum tidur. Urutkan dari bawah kawasan dubur ke atas permukaan miss v.

Masalah Kedinginan Seks :

Cara Kegunaan : Ambil setiap kali guna 2 titik sapukan pada Celah kelangkang paha kiri dan kanan. Urutkan secara perlahan sehingga absorb minyak tersebut. Jika di celah Kelangkang banyak biji2 angin sapukan lagin Chenta Oil sehingga dirasakan biji2 mulai hilang.

Juga titikkan pd kawasan G-spot . Bagi melancarkan perjalanan darah kawasan tersebut.

Amalkan setiap hari selama 2 minggu.
Kemudian rawat ikut keperluan.

Masalah kekeringan ketika melakukan hubungan seks :

Cara kegunaan :
Ambi 1 ke 2 titik Chenta Oil boleh mohon bantuan suami utk rangsangkan bagi tujuan keghairahan . Dan sebagai pelincir . Selamat digunakan.

Digunakan sebagai minyak meruang bagi pembersihan dalaman Saluran Faraj.

Bila dalaman saluran miss v tu dah sihat,
gebu menawan. Baru lah hilang masalah keputihan
yang berbau busuk tak menyelerakan.

Digunakan oleh ibu mengandung untuk buat urutan perineum supaya laluan keluar baby tak koyak ketika melahirkan.

Kemudiannya, minyak chenta oil ni boleh di guna kan mengikut keperluan.

Anak dara , mak dara , ibu tunggal, ibu mengandung dan sesiapa sahaja boleh guna. Yang dah menopause pun boleh guna juga.

Kemudian, berbahagialah wahai para isteri ketika bersama suami ❤️

Dulu masa bercinta belum menikah,
bukan main cik bunga berdenyut
bila mata bertentang mata.

Kendian bila dah halal jadi suami isteri,
Kenapa pulak lahh nak terasa beban bila
encik suami menempel menggoda kannn.

Nampak tak peranan syaitonnn di sini?

Isteri usaha lah sikit untuk kebahagiaan seks
suami. Bukan kah itu aktiviti kegemaran si dia?

Risau pulak kalau aktiviti favorite
golongan lelaki ni tak dipuaskan dengan
sebaik-baiknya.

Ada banyak godaan wanita lain di luar rumah sana.
Beringat-ingat lah yerr.

Bagilah suami “mamam” puas-puas
di rumah sendiri. Biar dia terindu-rindu angau
gila bayang dengan isteri halal sendiri 😊

“ Saya guna chenta oil baru sebotol,
Tapi hasilnya memang kebabommm!

Cik abe kata;
Wowww sayang, kalah masa malam pertama
kita dulu 😍

Yang ni lagi power..
bergetar-getar cik abe saya.
Puas hati sangat katanya.

Bukan malam jerr,
Siang pun dia mintak jugak “ 😝

SERUM MISS V ANDA .

Weight 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chenta Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top