Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006
Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006
Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006
Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006
Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006
Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006

Baju Kurung Mini Silang Carmela CMB006

Regular price
RM109.00 MYR
Sale price
RM89.00 MYR

Open House Sales. 

Peluang untuk sis mencuba sendiri

KELEMBUTAN material Cotton Carmela.

Ready STOK LIMITED yang ada

cuma beberapa pasang yang lawa-lawa jeee yer.

 

Sis tengok nie sis Dynda 

yang dah 2 kali beli baju Kurung Mini Silang ni

Bila dah comey ber baju kurung ginie,
kompem mood happy ceria jer
ko dek nonnn.


Sebab kain Printed Cotton nya lembut, serap peluh
bagi effect ada airkon kat dalam baju
gitewww.

kurung mini silang selesa pakai

 

" Tengoklah baju cantik yang sangat selesa ni
design nampak exclusive
tapi harga mampu milik "

 kurung mini silang yang eksklusif selesa

  

 Ada yang MALAS GOSOK BAJU ?


Meh mehh baca apa sis Fieha bagi tahu nie:

Baju cotton carmela tak nampak kedut
" Baju dh sampai
Cantik sangat
Next time boleh repeat lagi 😁😁

Suke..x gosok pon x nampak kedut..
memang jenis malas nak iron..haha " 😋
~ Sis Fieha, Melaka.

Kalau sis nak tahu,
kain cotton ni ada banyak jenis gred

Ala.. macam kita sekolah dulu
Ada kelas yang gred pandai " A "
Ada yang kelas gred sederhana " B "
dan ada juga yang tak berapa pandai, gred " C "

Camtu lah ngan kualiti material cotton.

Alhamdulillah, Carmela cotton nie
kami gunakan kain cotton yang
gred elok dan MUDAH GOSOK

Macam sis Fieha nie,
memang jenis malas gosok baju
Hokey jerr terus pakai
tanpa iron gituhhh ❤

 

Nak ukuran saiz nya?

Ni dia ukuran saiz nya yer.

jadual saiz kurung mini silang carmela

 

Tapi tunggu dulu sis... nak rege COMBO
lebih jimat berbaloi-baloi ?


TAWARAN ISTIMEWA

Khasssss untuk sis yang jumpa PAGE ini
SEKARANG!

sis hanya perlu masukkan KOD DISKAUN di shoppingcart kami
lebih jimat tawww sis

2 pasang , Kod diskoun OPENHOUSE2
3 pasang , kod diskoun OPENHOUSE3

 

Untuk pengetahuan sis,
STOK baju Sales memang tak banyak.

Kalau tak nak tercicir,
senyum skit terus tekan BUY IT NOW sekarang.

Kalau tak.,
laju jer habis dan kami TAK RESTOK

 


Care Label:
Light wash in the washing machine
Do not soak
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent