Baju Kurung Moden Carmela C144
Baju Kurung Moden Carmela C144
Baju Kurung Moden Carmela C144

Baju Kurung Moden Carmela C144

Regular price
RM109.00 MYR
Sale price
RM69.00 MYR

Peluang untuk sis mencuba sendiri

KELEMBUTAN material Cotton Carmela.

Ready STOK LIMITED yang ada

cuma beberapa pasang yang lawa-lawa jeee yer.

 

Sis tengok nie sis Zaimila dari
Pangkor Perak ber gaya dengan
Kurung ber poket.

Kalau comey ber baju kurung ginie,
kompem mood happy ceria jer
ko dek nonnn.


Sebab kain Printed Cotton nya lembut, serap peluh
bagi effect ada airkon kat dalam baju
gitewww.

 

Nak share kurung Azidah Collection
yang kami anak beranak pakai raya pertama.

Alhamdulillah cantik sangat

Kurung cotton Carmela sangat selesa
Mudah di gosok "

 

 

" Baju ni selesa pakai pergi beraya
dari siang sampai ke malam hihi😘...

Sekarang jadi pakej baju raye + baju keje 🥰😍

Tidok ler membazir kannn
Nanti boleh beli lagi
sekarang saya dah ade 2 pasang

Dan saya pun ade cadangkan
kat kawan2 yg lain

Kebaikn dkongsi bersama "

 Baju kurung cotton azidah carmela selesa pakai dari pagi sampai malam

 

Nak ukuran saiz nya?

Ni dia ukuran saiz nya yer.

 

 Untuk pengetahuan sis,

STOK baju Sales memang tak banyak.

Kalau tak nak tercicir,
senyum skit terus tekan BUY IT NOW sekarang.

Kalau tak.,
laju jer habis dan kami TAK RESTOK

 


Care Label:
Light wash in the washing machine
Do not soak
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent