Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030

Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB030

Regular price
RM119.00 MYR
Sale price
RM69.00 MYR

Peluang untuk sis mencuba sendiri

KELEMBUTAN material Cotton Carmela.

Ready STOK LIMITED yang ada

cuma beberapa pasang yang lawa-lawa jeee yer.

 

Sis tengok nie sis Zaimila dari
Pangkor Perak ber gaya dengan
Kurung pesak ber poket.

Kalau comey ber baju kurung ginie,
kompem mood happy ceria jer
ko dek nonnn.


Sebab kain Printed Cotton nya lembut, serap peluh
bagi effect ada airkon kat dalam baju
gitewww.

 

Nak share kurung Azidah Collection
yang kami anak beranak pakai raya pertama.

Alhamdulillah cantik sangat

Kurung cotton Carmela sangat selesa
Mudah di gosok "

 

 

Nak tengok cutting nya camana ?

Kurung Pesak ber poket , ala macam zaman kita sekolah dulu dulu tuu.

Beserta kain susun tepi .

Sis boleh tonton video ni sampai habis yer sis.

 

Nak ukuran saiz nya?

Ni dia ukuran saiz nya yer.

 

Untuk pengetahuan sis,

STOK baju Sales memang tak banyak.

Kalau tak nak tercicir,
senyum skit terus tekan BUY IT NOW sekarang.

Kalau tak.,
laju jer habis dan kami TAK RESTOK

 


Care Label:
Light wash in the washing machine
Do not soak
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent