Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB034
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB034
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB034
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB034
Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB034

Baju Kurung Pesak Carmela Batik CB034

Regular price
RM119.00 MYR
Sale price
RM50.00 MYR

Fuhh merah sangadd mak ngah ? 

Eh tak lah merah sangatt.

Dalam dunia fesyen..

Merah boleh menonjolkan 
sisi positif wanita 
kelihatan lebih berani dan 
berkeyakinan tinggi.

Untuk sis nampak kekal 
dalam kelembutan merah,

Elakkan memakai 
tudung kaler merah yer.

Lebih baik jika diseimbangkan dengan 
warna gelap atau pastel cenggini.

Gunakan elemen merah sebegini
jika sis ada membuat pembentangan 
dengan klien atau bos
untuk meningkatkan kredibiliti.

Bila ber kredibiliti tinggi.

Inshaa allah kebarangkalian untuk
naik pangkat atau close sales
akan menjadi lebih mudah gitewww 

 

Happy Hour Saless

Peluang untuk sis mencuba sendiri

KELEMBUTAN material Cotton Carmela.

Ready STOK LIMITED yang ada

cuma beberapa pasang yang lawa-lawa jeee yer.

 

Sis tengok nie sis Zaimila dari
Pangkor Perak ber gaya dengan
Kurung pesak ber poket.

Kalau comey ber baju kurung ginie,
kompem mood happy ceria jer
ko dek nonnn.


Sebab kain Printed Cotton nya lembut, serap peluh
bagi effect ada airkon kat dalam baju
gitewww.

 

Nak share kurung Azidah Collection
yang kami anak beranak pakai raya pertama.

Alhamdulillah cantik sangat

Kurung cotton Carmela sangat selesa
Mudah di gosok "

 

 

Nak tengok cutting nya camana ?

Kurung Pesak ber poket , ala macam zaman kita sekolah dulu dulu tuu.

Beserta kain susun tepi .

Sis boleh tonton video ni sampai habis yer sis.

 

Nak ukuran saiz nya?

Ni dia ukuran saiz nya yer.

  

Untuk pengetahuan sis,
STOK baju Sales memang tak banyak.

Kalau tak nak tercicir,
senyum skit terus tekan BUY IT NOW sekarang.

Kalau tak.,
laju jer habis dan kami TAK RESTOK

 


Care Label:
Light wash in the washing machine
Do not soak
Do not bleach
Do not tumble dry
Wash in mild detergent